Ingrediente pentru 12 bucati :
- 3 oua
- 1/2 cana zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 75 ml ulei
- 1 si 1/2 cana faina
- 1 lingurita praf de copt
- ciocolata finetti
- 50 g ciocolata amaruie
- 2 linguri frisca lichida
- bomboane colorate
Apoi se pune faina cernuta si amestecata cu praful de copt.
In formele pentru briose se pune cate o lingura mare de compozitie pentru briose, apoi o lingura mare de ciocolata finetti si se acopera cu o lingura de aluat pentru briose.
Se coc briosele la foc mediu timp de 15 - 20 minute, se va face testul cu scobitoarea.
Pentru glazura : ciocolata se rupe bucati si se topeste pe baie de aburi cu frisca lichida.
Briosele se orneaza cu bomboane colorate.
Wow, deliciosi si ciocolatosi!
RăspundețiȘtergereSunt faine rau!:)
RăspundețiȘtergere