Iata un tort de fructe, putin acrisor si foarte cremos, care se potriveste de minune pe post de desert dupa o masa copioasa.
Ingrediente:
- un blat de tort
- un borcan mare de compot de visine
- 400 ml frisca
- 250 g iaurt de visine
- 100 ml frisca
- 2 linguri iaurt simplu
- cateva boabe de visine
Blatul l-am taiat in 3 parti, am insiropat primul blat cu cateva linguri de suc de visine din compot, a urmat jumatate din crema de visine, apoi blatul al doilea, sirop de visine, cealalta jumatate de crema si ultimul blat.
Pentru ornat: am mixat 100 ml frisca cu 2 linguri de iaurt simplu, rezultatul : o crema destul de tare pentru a putea imbraca tortul.
Am mai folosit si cateva boabe de visine ( tot din compot).
La vara am sa incerc tortul si cu visine proaspete, sunt curioasa de rezultat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu