joi, 26 mai 2011

Briose cu iaurt si capsune








Ingrediente pentru 12 bucati :
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g iaurt
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • capsune
Se mixeaza ouale cu zaharul si untul, apoi se adauga treptat iaurtul. Dupa ce s-a incorporat iaurtul, se adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

Formele pentru briose se ung cu unt, se presara faina, se pune cate o lingura mare din compozitia pentru briose, se pun capsune taiate marunt si scurse de zeama, inca o lingura din compozitia pentru briose si cateva fructe deasupra.

Se coc briosele la foc mediu aproximativ 30 de minute (se va face testul cu scobitoarea).

Dupa ce s-au racit, briosele se presara cu zahar pudra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu