duminică, 13 iunie 2010

Pateuri cu telemea si marar



Ingrediente:
Pentru umplutura:
  • 250 g telemea
  • 1 ou
  • 1 legatura marar
+ 1 ou pentru uns

Pentru umplutura : am ras telemeaua pe razatoarea mica, am adaugat mararul tocat marunt, oul si am amestecat bine.
Aluatul de foietaj l-am intins si l-am taiat patratele potrivit de mari. In mijlocul fiecarei patratele am pus o lingurita din compozitia de telemea, am impachetat si asezat pateurile pe tava de la aragaz, am uns cu un ou batut.




Am lasat pateurile la copt la foc mare, pana s-au rumenit frumos.
Rezultatul: exact ce mi-am dorit - pateuri sarate, cu mult marar, crocante si super bune.


Din cantitatea de aluat folosit au rezultat 2 tavi mari de pateuri ( peste 50 de bucati ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu