duminică, 17 ianuarie 2010

Tort cu crema suhaida



Ingrediente:

- un blat de tort
- 250 gr zahar
- 250 gr unt
- 4 linguri cacao
- 3-4 linguri cafea fiarta
- 2 oua

Mod de preparare
Se pune pe foc mic: zaharul, untul, cacaoua si cafeaua fiarta. Se lasa la fiert si dupa ce a dat primul clocot se mai fierbe inca 5 minute. Se lasa crema la racit si apoi se adauga ouale: se adauga un ou si se amesteca bine, apoi adaugam si celalalt ou si amestecam bine din nou. Crema se lasa la rece pana se intareste apoi se umple foile de tort. Daca crema nu este suficient de tare, se pot adauga 2-3 linguri de biscuiti macinati cu rasnita de cafea. Eu nu am avut rabdare sa las crema suficient de mult pana se intareste, asa ca am adaugat biscuiti macinati si a iesit o crema pentru tort foarte delicioasa si suficient de tare. Se orneaza tortul dupa preferinta!

Un comentariu: