sâmbătă, 3 martie 2012

Rulada cu iaurt de piersici


Ingrediente pentru blat :
  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri ulei
Se pregateste un blat de pandispan, se coace blatul in tava 30 / 40 cm, se ruleaza cu ajutorul unui prosop de bucatarie umezit, apoi se lasa la racit.

Ingrediente crema de iaurt :
  • 500 g iaurt de piersici
  • 200 ml frisca 
  • 1 plic gelatina 
Iaurtul se amesteca cu gelatina hidratata in 100 ml apa rece si topita pe baie de aburi.
Frisca se mixeaza bine, apoi se amesteca usor cu iaurtul de piersici.

Se lasa crema la frigider pana incepe sa se intareasca, apoi se umple rulada cu aceasta crema.

Rulada se orneaza cu frisca si se pastreaza la rece cateva ore inainte de servire.

3 comentarii:

  1. felicitari,maria pentru aceasta rulada ,imi plac foarte mult prajiturile de casa si de acea am intrat pe blogul tau.sa gatesti cu dragoste lis

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos pentru vizita pe blog si pentru comentarii ! Va doresc o zi placuta !

    RăspundețiȘtergere