Ingrediente:
- 2 bucati oua
- 1 cana zahar
- 1 cana faina
- 1 pachet praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 1 cana lapte
- 100 grame unt topit
- 1 cana mac macinat
Mod de preparare
Prajitura cu mac este o delicatese care se prepara foarte, foarte usor. Toate ingredientele enumerate in lista se amesteca bine, se va obtine un aluat destul de moale care se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( altfel se va lipi prajitura de tava) si se coace la foc mediu 25-30 minute. Dupa racire se pune deasupra dulceata acrisoara, glazura de ciocolata sau pur si simplu zahar pudra. De data aceasta am pregatit o glazura de ciocolata, am topit pe baie de apa 100 g ciocolata + 50 g unt. Asta e tot! Prajitura este foarte buna si aromata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu