joi, 8 iulie 2010

Inghetata de visine



Ingrediente:

  • 500 g visine coapte
  • 4 albusuri
  • 20 linguri zahar
  • 100 ml frisca
  • 100 g ciocolata cu cacao
Albusurile de bat spuma tare cu zaharul, apoi se adauga visinele fara samburi tocate cu blenderul si scurse de zeama. Se mixeaza bine, apoi se adauga frisca si se mixeaza pana se ingroasa compozitia pentru inghetata.

Ciocolata se topeste in cuptorul cu microunde.

Compozitia pentru inghetata se repartizeaza in caserole astfel: se pune un strat de inghetata, apoi se stropeste cu ciocolata topita si racita, iar inghetata, ciocolata si tot asa pana se umple caserola.

Am obtinut 3 caserole pline, pe care le-am tinut in congelator vreo 2-3 ore.

Si gata inghetata de visine: cremoasa, acrisoara si ciocolatoasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu