joi, 8 iulie 2010

Ciuperci umplute



Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g cascaval ras
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Ciupercile se curata si se rup piciorusele.

Ceapa tocata marunt se caleste cateva minute in ulei, apoi se adauga piciorusele de la ciuperci tocate marunt. Se calesc toate pana ce se evapora apa lasata de ciuperci si se inmoaie ceapa si ciupercile.
Se adauga sare si piper dupa gust.


Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt si 50 g de cascaval ras. Se amesteca bine si cu aceasta compozitie se umple ciupercile.

Ciupercile umplute se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara peste ele restul de cascaval ras si se dau la cuptor 25 - 30 de minute.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu