sâmbătă, 3 martie 2012

Salata ruseasca


Ingrediente :
  • 1 cartof mare fiert 
  • 2 morcovi fierti
  • sunca presata
  • cascaval
  • porumb din conserva
  • gogosari murati
  • sare, piper
Pentru maioneza : 
  • 1 galbenus de ou
  • 1 ceasca ulei
  •  + o ceasca smantana grasa
Cartofii si morcovii fierti se taie cubulete, la fel se taie si cascavalul si sunca presata. 
Se pun toate intr-un bol si se adauga porumbul din conserva scurs, gogosarii murati taiati fasii inguste.

Se condimenteaza salata cu sare, piper, se amesteca bine si la final se adauga maioneza preparata dintr-un galbenus de ou + o ceasca ulei, amestecata cu o ceasca de smantana grasa.

Se amesteca salata cu maioneaza + smantana si se da la rece cateva ore, sa se patrunda bine aromele.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu