miercuri, 5 mai 2010

Stelute bicolore cu dulceata


Ingrediente:
  • 600 g faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g zahar
  • 250 g unt topit
  • 30 g cacaoa
Din ingredientele enumerate se framanta un aluat, se imparte in 2 parti si in jumatate se incorporeaza cacaoa. Fiecare parte se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime, se decupeaza stelute si se coc la foc potrivit pana incep sa se rumeneasca marginile. La final, se lipesc stelutele cu dulceata, 2 cate 2, una alba si una neagra. Se poate folosi orice fel de dulceata, am avut dulceata de piersici. Din cantitatile de mai sus au rezultat 4 tavi mari de stelute.

Aluaturile si forma de steluta:


Prima tava de stelute:

Rezultatul final:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu