Ingrediente:
- 1 kg dovlecei
- o ceapa
- 1 legatura marar
- ulei
- 2 linguri faina
- sare, piper
- 1 lingura boia dulce
- smantana
Dupa expirarea timpului, se stoarce dovleacul de zeama lasata si daca este prea sarata, se spala in apa rece.
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, se adauga faina si boiaua, apoi urmeaza dovleceii rasi si scursi bine, mararul tocat marunt, piper si apa cat sa acopere bine dovleacul.
Se lasa la foc pana se fierb dovleceii amestecandu-se des sa nu se prinda mancarea.
La final se mai adauga sare, daca e necesar.
Se serveste cu smantana multa.
Pofta buna!
stii de "campania din blog in blog" , am ridicat-o la nivelul de campania :) esenta: gospodinele blogosferei isi fac una alteia cadouri. toata povestea cum unde cand o gasesti pe blogul meu la "d'ale boscodinelor- sfoara-n tara". daca iti face placere , te asteptam cu cea mai mare placere :) o zi superba si scuze pentru bruiaj :)
RăspundețiȘtergereyummy! ma topesc dupa dovlecei. cccriscake.com
RăspundețiȘtergere