Ingrediente :
- 1 pachet mare foi de napolitane
- 1 kg rahat
- 250 g unt
- 1/2 lamaie
Rahatul se da prin masina de tocat carne, se amesteca cu sucul si coaja de la o jumatate de lamaie.
Untul se spumeaza, apoi se adauga, treptat, rahatul tocat.
Se amesteca / mixeaza bine pana se obtine o crema fina, care se intinde peste foile de napolitane.
Dupa ce se umple foile cu crema de rahat, se pune o greutate peste foile de napolitane si se lasa cateva ore, apoi se poate felia prajitura.
Buna ziua
RăspundețiȘtergereNumele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Un an nou fericit si sa vi se indeplineasca toate dorintele.