vineri, 1 octombrie 2010

Vinete umplute




Ingrediente:

  • 3 vinete medii
  • 300 g sunca sau carnaciori
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe medii
  • 100 g cascaval ras
  • 3 linguri smantana
  • 2 rosii mari
  • sare
  • piper
  • marar uscat
Vinetele se spala, se taie pe lung in doua si se scobeste miezul cu ajutorul unui cutit ascutit.

Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei, apoi se adauga ardeii taiati cubulete, sunca taiata fasii si miezul scobit al vinetelor. Se lasa la calit pana ce scade sucul lasat de vinete.
Se condimenteaza cu sare si piper.

Cu aceasta compozitie se umple vinetele si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste vinetele umplute se aseaza felii subtiri de rosii, cascaval ras si putina smantana condimentata cu marar.

Se coc vinetele pana se rumeneste frumos cascavalul.

Vinetele umplute se pot servi atat calzi cat si reci, sunt la fel de gustoase !

Pofta buna!


Sursa: Teo's kitchen .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu