joi, 14 ianuarie 2010

Frigarui din carne de curcan




Ingrediente:

  • 500 grame carne de curcan
  • 1 bucata ardei gras
  • 1 bucata ceapa
  • 100 grame slanina afumata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust condimente pentru pui
  • 100 mililitri ulei

Mod de preparare

Pentru niste frigarui de zile mari am folosit pulpe de curcan. Pulpele dezosate (am dat jos si pielea) se taie in cubulete potrivit de mari, peste carne se toarna uleiul si se pun condimentele pentru carne de pui, sare, piper. Carnea se lasa la marinat cateva ore la frigider, intr-o cutie cu capac, sau cel mai bine de pe o zi pe alta. Pe betisoarele pt frigarui am insirat: bucatele de carne de curcan, felii de slanina afumata, ceapa, ardei. Se prajesc pe gratar. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu