Ingrediente:
- 3 bucati oua
- 250 grame faina
- 300 grame zahar
- 120 mililitri ulei
- 3 linguri cacao
- 250 mililitri lapte
- 1/2 plic praf de copt
- 1 pachet zahar vanilat
- 1000 mililitri frisca
- 1 conserva visine
Mod de preparare
Se bat cu mixerul 3 oua intregi cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, putin cate putin, ca la maioneza, apoi: laptele, faina cernuta cu cacao si praful de copt. Se coace blatul in tava unsa si tapetata cu faina aproximativ 20-25 minute, se face testul cu scobitoarea. Pentru crema: se bate frisca cu mixerul, cand e tare se adauga iaurtul si zaharul vanilat. Va iesi o crema foarte tare. Cand blatul este racit, se taie in 2 si se umple cu crema de frisca peste care se pun visine din compot, fara samburi. Se apasa cu mana pentru a intra visinele in crema. Se pune cealalta jumatate a blatului si se orneaza cu glazura de ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu