vineri, 12 noiembrie 2010

Papanasi


Ingrediente :

  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Branza se zdrobeste cu o furculita se adauga ouale, faina, grisul, zaharul si sarea.
Se amesteca bine toate ingredientele.

Cu mainile umezite se formeaza bilute de marimea unei nuci, si se fierb in apa clocotita pana se ridica la suprafata. Papanasii se scot din apa cu o spumiera si se presara cu zahar pudra.

Pofta buna !

2 comentarii:

  1. Nu am facut niciodata papanasi fierti, dar o sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere