Ingrediente blat :
- 6 oua
- 12 linguri zahar
- 10 linguri faina
- 2 linguri cacao
- 1/2 plic praf de copt
- 2 linguri ulei
Blatul se taie in 3 felii si fiecare parte se insiropeaza cu sirop de zahar :
- 6 linguri zahar se caramelizeaza
- 1 cana de apa
- 300 g lapte condensat ( reteta AICI )
- 300 ml frisca
- 50 ml lapte
- 1 plic gelatina granule
- 100 ml apa rece
- 3-4 linguri mari de miere
- esenta de vanilie
Laptele condensat se amesteca cu 50 ml lapte si gelatina lichida.
Frisca se bate spuma tare, apoi se amesteca cu laptele condensat ( amestecat cu gelatina ), esenta de vanilie si mierea.
Cu aceasta crema se umple cele 3 foi pentru tort.
Tortul se orneaza cu glazura de ciocolata :
- 100 g ciocolata amaruie
- 60 ml frisca
este frumos foc!
RăspundețiȘtergereFoarte gustoasa crema!Pup!
RăspundețiȘtergere