Budinca de legume se poate prepara cu orice tip de legume pe care le aveti acasa.
Fara sa dau cantitatile exacte, am folosit :
- cartofi
- morcovi
- conopida
- mazare verde
- dovlecei
- radacina de telina
Pentru sos :
- 2 oua
- 2 linguri mari de smantana
- telemea sau branza de burduf
- cascaval ras
- marar verde
- sare, piper
Un vas yena se unge cu unt, se presara pesmet si se pun legumele fierte, se mai pot condimenta cu sare / piper/ delikat, dupa preferinta.
Deasupra legumelor am pus carnea fiarta si taiata marunt de la 2 pulpe de pui (mi-au ramas de la supa de pui), am turnat sosul si am presarat cascaval.
Tava se da la cuptor pana se formeaza o crusta aurie.
Legumele se pot servi alaturi de o salata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu