Ingrediente :
- 4 oua
- 80 g zahar
- 20 ml lapte
- 100 ml ulei
- 2 linguri gris macinat
- 2 linguri cacao
- 2 linguri faina
- 2 linguri miere
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingurita praf de copt
- 350 ml frisca
- 3 linguri miere
Se coc 2 foi in tava unsa si tapetata cu hartie de copt, se foloseste o tava mica de 24 x 34 cm.
Eu am copt un singur blat in tava mare de 30 x 40 cm, apoi blatul l-am taiat in 2.
Blaturile se coc foarte repede 7-10 minute, se va face testul scobitorii.
Pana ce blaturile se racesc, se prepara crema : frisca se mixeaza bine apoi se adauga 3 linguri mari de miere, se mai mixeaza putin si se pune la frigider pentru 10 minute.
Se umple blaturile cu crema de frisca si miere,dupa preferinte prajitura se poate pudra cu zahar praf.
Se pastreaza la rece timp de cateva ore, apoi se feliaza cu un cutit trecut sub un jet de apa calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu