marți, 23 februarie 2010

Macaroane cu branza sarata



Ingrediente:
- 500 g macaroane
- 300 g branza proaspata de vaci
- 200 g branza feta ( sau telemea )
- 100 g cascaval ras
- 2 oua
- 100 g costita afumata
- 2 rosii
- masline
- 1 lingura de pesmet

Mod de preparare

Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp am pregatit crema de branza: am sfarmat branza de vaci si branza feta ( telemeaua se da pe razatoare ), am adaugat cele 2 oua si am amestecat bine ( se poate folosi si mixerul ). Nu am mai adaugat sare deoarece branza feta era suficient de sarata.
O tava sau vas yena se unge cu unt si se presara pesmetul.
Am pus in tava pastele amestecate cu crema de branza, peste macaroane am pus un strat de costita afumata taiata cubulete, a urmat un strat de felii de rosii si am acoperit totul cu cascavalul ras, am pus si cateva masline (mai mult pentru aspect).
Am lasat tava la cuptor, la foc mare, pana cand cascavalul s-a rumenit frumos.
Dupe ce s-a mai racit, am taiat frumos bucati de paste, noi am servit simplu dar se poate si cu putina smantana.
Pofta buna!



2 comentarii:

  1. Am facut dupa reteta ta si a iesit super. Felicitari si pentru torturile create

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita pe blog, ma bucur ca ti-a placut reteta !

      Ștergere